Cílem vinařství je produkce vysoce kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných na historicky vyhlášených vinicích s výbornou polohou, která jim dává možnost propůjčit jejich jedinečnost a neopakovatelnost.
TECHNOLOGIE
Při postupech výroby vína jsou respektovány současné trendy i historické zkušenosti našich předků a spolu s moderní vinařskou technologií a šetrným zpracováním hroznů je vytvářen předpoklad pro jejich přetvoření v jedinečné víno, které svým projevem dokonale vyjadřuje místo odkud pochází a charakter odrůdy, ze které je vyrobeno.
I když je základem pro dokonalé víno pouze dokonalý hrozen a jakékoliv snahy o jeho další zlepšování jsou jen otázkou kvality výchozí suroviny, tak vybrané partie vín jsou dále školeny a zušlechťovány zráním ve francouzských dubových sudech typu BARRIQUE. V případě, že k tomu byla předurčena, tak získají dokonalejší strukturu, plnost a komplexnost, jak aromatického, tak i chuťového charakteru.